Érdekes újság cikk, napelem rendszer

Na a mai időjárásra minden elmondható, csak az nem, hogy nyárias. Bár azt is el kell hogy mondjam, hogy nem bánom egyáltalán, hogy kicsit nem 40 fok van, hanem egy picit felfrissülhetünk. Arról nem is beszélve, hogy minden annyira szomjas volt, hogy már igen csak ráfért az eső.

Az időjárás

Nekem igazából felüdülés ez, de azokat nem irigylem, akik mondjuk most nyaralnak valahol. Mindig is ez volt a legnagyobb aggodalmam a nyaralással kapcsolatban, hogy mit fogunk csinálni, ha majd esik az eső? Persze mindenre fel vagyunk készülve, mert mindig van egy B terv, de ha már nyaralás, akkor az strandolás, fürdés, napozást jelent. Igaz jó ideje nem voltunk már nyaralni, mert most sokkal másabb dolgokra kell a pénz… Ti szoktatok menni nyaralni?

A teendőkcappuccino-756490_640

Azt sem tudom, hogy melyik dologba kezdjek bele. A hétvégén kaptunk egy nagy rekeszre való meggyet, így azt minden képpen fel kell dolgozni. Igen ám, de ki is kell magozni. Persze két fiú gyereket elég nehezen vennék rá, hogy segítsenek magozni, így rám marad e a teendő is. Ezen az oldalon találtam pár érdekes cikket ide kattintva te is megnézheted.

Visszatérve, mivel az időjárás ma nem engedi, hogy a kertben tevékenykedjem, így úgy döntöttem, hogy egy kicsit lustálkodom, ennyit én is megengedhetek magamnak. Na nem mintha nem lenne tenni való. Igaz a mosógép már dolgozik, és az ebéd is fő, így adhatok magamnak egy kávé szünetet nyugodtan.

Igen csak korán keltem, mert az ablakot nyitva hagytuk éjszakára had szellőzőn a lakás ki, és hűvösödjön, viszont ez azzal járt, hogy reggel arra keltem 6 órakor hogy kopogott az eső. Persze vissza aludni már nem sikerült, így inkább felkeltem, és nekiálltam a dolgomnak.

Most hogy már tíz óra is elmúlt kezdem érezni, hogy picit álmos vagyok, pont ezért is lesz jó a kávé. Közben elolvasom legalább a mai újságot, amit soha nem sikerül aznap. Amúgy is láttam egy érdekesnek tűnő cikket a napelem rendszerrel kapcsolatban.

Na meg persze közben eltervezhetem a nap hátra lévő részét is, és hogy mit is fogok még ma csinálni?.

 

 

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.