Lakásfelújítás villanyszereléssel kezdődik

Megvettem álmain lakását, hogy kedvezőbb áron jussak hozzá egy felújításra szoruló kis ékszerdobozt vettem. Gondoltam szépen lassan felújíttatom, így sokkal jobban megéri a vásárlás, a lakások ár érték aranyban jelen helyzetben nagyon elszálltak, ezt próbáltam a legjobb módon kiküszöbölni.

Beköltözés előtt viszont az alap felújítási munkálatokat el kellett végeztetnem, hogy a lakás, ha nem is szép, de már lakható legyen. Melyet a villanyvezetékek és kapcsolók lecserélésével kezdtem, szakembereket fogadtam a munkálatok elvégzésére, de az alapanyagokat és a kapcsolókat magam szereztem be.

Kalandok a villanyszerelvény boltban.

Nőként egyedül indultam el a szerelvény boltba, hogy mindent beszerzek egy helyen, és olyan kapcsolót választok, ami az általam elképzelt, a lakás belső színvilágához és stílusához passzolni fog.

A boltban majdnem sikerült kiigazodnom, mivel nem mindent találtam meg, ezért az eladó segítségét kértem, aki az általuk forgalmazott összes termék helyet ismeri.

Rögtön meg is találta, amire szükségem van, és mivel- szerintem szimpatikusnak talált engem, azt is megosztotta velem, hogy miért is tudta ilyen hamar megtalálni a termékeket. Fém polcrendszert szereltettek fel, és ez nagyban megkönnyíti a munkájukat ott a boltban.

Nagy szükségük volt egy ilyen polcrendszerre, ezzel minden jobban átlátható a vásárlók gyorsabban kiszolgálhatók, ezt az általuk már régóta felvetett ötletet a cégtulajdonos megfogatta és beszerezte a polcrendszert. Az interneten rendelte meg, talált egy remek céget, akik polcrendszerekkel forgalmazásával és helyben való összeszereléssel foglalkoznak. Nézelődött a honlapjukon, mely remekül ki van alakítva, minden egyes termékükhöz leírás és kép társul, hogy segítsék a vásárlóikat a választásban. Minden egyes terméknél fel van tüntetve, hogy milyen helyiségbe, milyen termékek tárolására alkalmasak. Ez segítette a villamássági bolt eladójának főnökének választását is. Ahogy elmesélte, a főnök úr, kért egy árajánlatot a cégtől, ez az árajánlat adás és készítést, egy előzetes felméréssel történik,- tudtam meg újdonsült beszélgetőpartneremtől.

Ezt az időpontot egy nagyon kedves hölggyel egyeztette le a főnöke, a hölggyel olyan időpontot találtak, ami mindenki számára a legjobb, nagyon rugalmasan és készségesen álltak az üzlet nyitvatartási idejéhez, úgy időzítették az találkozás időpontját, hogy az üzletben tartózkodó vásárlókat ne zavarják, illetve ne kelljen az üzletet sem bezárni.

Az előre leegyeztetett időpontban nem is érkezett pontosan a cég által igényfelmérésre kiküldött műszaki szakember. Felmérte a helyiséget és tanácsokkal látta el villamossági bolt tulajdonosát, mindamellett, hogy megerősítette, hogy az oda megfelelő, kiváló minőségű és teherbírású terméküket választotta. Fém polcrendszer egy villamossági boltba, a termékek elhelyezésére a vevő térben kiváló választás, remekül fogják hasznát venni. 
Miután a felmérés megtörtént rövid időn belül jelentkezett a műszaki szakember a villamossági bolt tulajdonosával az árajánlattal és a látványtervekkel. Mivel nagyon kedvező volt és a piacon is az ár érték arányban is kiváló termékről van szó, a tulajdonos elfogadta ezt a remek lehetőséget.

És nagy várakozással telve várták, hogy megérkezzen a kiválasztott polcrendszer. Fém polcrendszernek, véleményem szerint ennél jobban már csak az alkalmazottak örülhettek, ahogy kivettem az egyik elmeséléséből.

Ezek a polcok, ahogy a saját szemmel is meggyőződhettem nem csak mutatósak, de nagy teherbírásúak is és könnyen méretre lehet őket alakítani. A termékeket nagyon jól lehet rajta rendszerezni, ezért is jó, hogy az eladók könnyen megtalálják a keresett termékeket, melyeket esetlegesen a vásárlók nem lelnének meg saját maguk.

Mivel viszonylag sürgős volt a polcrendszer beszerzése, így remek választásnak bizonyult ez a fajta rendszer, mivel könnyen leszállítható és összeszerelhető.

Erről is többet megtudtam a beszélgetés előrehaladtával. Az előre egyeztettet időpontban meg is érkeztek a polcrendszerrel ész összeszerelő szakemberek. Nagyon precízen és gyorsan dolgoztak.

Nagyon könnyebbség ez a vásárlók számára, hogy a polcrendszert forgalmazó cég saját, magasan képzett összeszerelő szakembereket biztosít a polcrendszereik összeszereléséhez. Könnyebbítve ezzel a vásárlóik terheit, hogy olyan szakember után kelljen kutatniuk, akik vállal ilyenfajta munkafolyamatokat.

Az összeszerelő szakemberek, nagyon gyorsan végeztek, és a tervekben szereplő koncepciót maximálisan végrehajtották, a tér kihasználása polcrendszerileg teljes mértékben megtörtént.

Ahogy ezt magam is tapasztaltam, mivel nagyon leszaladt az idő, megköszöntem beszélgetőpartnerem segítségét és a kapcsolóimmal és huzalaimmal indultam a kasszához.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.