A Tantum verde spray a villanyszerelőmnek is gyors segítséget nyújtott

Mi lehet az, ami megnehezíti általában az ember életét? Igaz, talán kicsit rosszul tettem fel a kérdést, hiszen így erre akár millió helyes válasz is létezhet, én azonban most a betegségre és a fájdalomra gondoltam. Mindenki tudja, milyen rossz az, amikor hetekig az ágyban kell feküdni, mert annyira betegek vagyunk, hogy annyi energiánk sincs, hogy felkeljünk. Az ilyen időszakok nagyon megnehezítik a helyzetünket, hiszen nem tudunk dolgozni, sőt, diákok esetében az iskolába menetel is esélytelen.

Ebben a történetben azonban nem én voltam beteg, hanem a villanyszerelő. Ami azért volt számomra is egy kellemetlen szituáció, mert a lakásomban, ahol lakom már két éve, sikerült tönkrevágnom a rendszert és sürgősen villanyszerelőre volt szükségem. Nem szoktam csak úgy felcsapni a telefonkönyvet és rábökni valamelyik szerelőre, azzal a mondattal, hogy „Ő biztos jó lesz.”, inkább ajánlás által szoktam az ilyesmit elintézni. Ez most is hasonlóképpen zajlott, ugyanis a szüleim segítségét kértem, hogy ajánljanak valakit, aki minél hamarabb meg tudja oldani a problémámat a lakásomban. Ők Zoltánt ajánlották, aki nekik is segíteni szokott, ha éppen villanyszerelőre van szükségük. Nagyon precíz és jó áron dolgozik, így hát gondoltam, hogy megbízom a szüleim ajánlásában és felhívom Zoltánt.

tantum verde sprayElmondtam neki telefonon keresztül, hogy mi a problémám, illetve, hogy minél hamarabb meg kellene ezt oldani, így gyorsan egyeztettünk is egy időpontot.  Azonban a megbeszélt nap előtt fél nappal jött a telefon Zoltántól, hogy fogorvoshoz kellett mennie nagyon sürgősen és nem múlik a fájdalma, így pedig képtelen dolgozni. A fogorvos hallatán már a hideg kirázott és hirtelen képek jelentek meg előtte, ahogy egy fogorvos előttem áll, hatalmas nagy fogóval a kezében, gonoszan mosolyog rám és a szám felé közelít azzal a fogóval. Még a hideg is kirázott tőle, teljesen elkalandoztam már, és azt is elfelejtettem, hogy vonalban vagyok és éppen a vonal másik végén a villanyszerelőm várja a válaszomat. Néhány haló és itt vagy? után végre észhez tértem és megnyugodtam, hogy ez csak egy rossz pár másodperces álom volt, és igazából otthon vagyok, biztonságban.

Megbeszéltük, hogy semmi gond nincsen, tudok várni, így megbeszéltünk egy másik időpontot ismét. Azonban mielőtt letettük volna a telefont, a Tantum verde spray gyulladásgátlót és fájdalomcsillapítót ajánlottam neki, ami egyben helyi érzéstelenítő is, hiszen a szájsebészeti és fogorvosi beavatkozások után nagyon jól jön, ha kéznél van egy ilyen spray. Mondtam neki, hogy mindenképp nézzen utána és a gyógyszertárban szerezzen be egyet, mert ettől sokkal hamarabb elmúlik a fogfájása, és mivel ez egy helyi érzéstelenítő is, aludni is sokkal jobban fog majd, mert nem fog fájni a foga.

Emlékszem, amikor nekem voltak hasonló gondjaim, én is egyből beszereztem egy Tantum verde spray-t, amitől ha nem is múlt el egyből minden bajom, de sokkal jobb volt és elviselhetőbb volt a kínzó fájdalom. Igaz, még nem volt fogászati műtétem, így azt nem tudom, hogy utána mennyire segít a Tantum verde spray, de azt tudom, hogy az orvosok is ajánlani szokták. Sajnos nem sokára nekem is majd túl kell esnem rajta, mert ki kell szedetnem a bölcsességfogaimat, azonban ez még várat magára, de úgy látom, hogy egy hónap múlva már erre is lesz végre időm. Az biztos, hogy utána nekem is otthon kell kicsit maradnom, mert nem fogok tudni úgy dolgozni. Már belegondolni is rossz, hogy mit fognak ott velem művelni, de bízom benne, hogy majd nekem is megfelelő segítséget fog nyújtani a Tantum verde spray. Idáig bevált, szóval bizakodó vagyok.

Szerencsére a villanyszerelő, Zoltán is hamar túlesett a kínzó fogfájáson, ezért a második megbeszélt időpontot már tudtuk tartani. El is jött hozzám és mindent, amit szükség volt alaposan átnézett, és megszerelt. Közben mondta, hogy most mit fog csinálni, így én is képben voltam mindennel. Jót kacagtam, amikor a szerszámos ládájában megláttam az éppen kikandikáló Tantum verde spray-t. Gondoltam, hogy ő sem bízza a véletlenre és nem hagyja otthon. A helyében én is ezt csináltam volna, mert egy hirtelen mozdulattól a belehasító fájdalom szinte elviselhetetlen, viszont, ha kéznél van a Tantum verde spray, akkor gyorsan meg is van a megoldás a fájdalomra.

Azóta pedig a lakásban is minden rendben van az árammal, és úgy általánosságban véve mindennel, szóval egy ideig remélem tényleg nem lesz szükségem arra, hogy szerelőt hívjak bármi miatt is!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.