Új „megvilágításba” kerül a fürdőszobánk

A párommal végre sikerült összegyűjtenünk annyi pénzt, hogy felújítsuk a fürdőszobánkat. A fürdőszoba felújítás egy olyan dolog, aminél nehéz olcsón kihozni a dolgokat, mert oda sokszor kevés egy-egy kiegészítő kevés. Egy látványos felújításhoz csempézés, új kád, új mosdókagyló szükséges, ami ugye nem kevés pénzt jelent. Nálunk is hasonló kaliberű felújítások lesznek, csak kell villanyszerelőt is hívnunk, mert máshova kerülnek a lámpák és át kell vezetékezni a világítás miatt a helységet.

Szerintem nagyon jól fognak kinézni a fürdőszobában a ledes világítások, már nagyon várjuk, hogy elkészüljön. Viszont a falat is kicsit szét kell emiatt verni, mivel ugyebár ott futnak a vezetékek.

Egyébként arra gondoltunk, hogy ha beválik a villanyszerelő, akkor, majd ha lesz pénzünk, újravezetékeztetjük az egész lakás, mert nincs védő műanyag cső, amiben futhatnának a vezetékek, hanem a falban vannak, ami ugye veszélyes. De ahhoz glettelni kell utána, illetve egy festés is mindenképpen kelleni fog, hogy szép legyen minden fal. A fürdőszobánál halvány baba kékre gondoltunk, a többi szobánál nem tudom még, de az úgyis még távoli, hiszen sok pénzbe kerül egy ilyen komplett villanyszerelés és kőműves, illetve festő munka. Ott van az anyagköltség, ami a mi 80 nm-es lakásunknál nem kevés, és nem szabad elfelejteni a munkadíjat sem, szóval ez még a jövő zenéje.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.