Villanyszerelőként vettem sport babakocsit

Tévhit, mi szerint a villanyszerelők nem keresnek jól. Persze, ez is relatív, hogy kinek mi a jó. Nyilván kevés olyan milliomos van, akinek a foglalkozása villanyszerelő. De én még ennek ellenére is úgy gondolom, hogy a tisztán megszerzett pénz, és a jó munka, az elégedettség az, ami engem boldoggá tesz. Én amikor szakmát választottam, tisztába voltam mindennel. Mivel nem gazdag családba születtem, és nem vagyok egy zseniális elme, így már kiskoromtól kezdve tudtam, hogy nekem bizony keményen kell dolgozni a megélhetésért. Viszont, mint ahogy a mesékben is szokott lenni, a kemény munkának megvan a gyümölcse, ugyanis enyém lett a tökéletes királykisasszony és a gyermekemet várja.

Egy születendő gyermek bizony nagy felelősség, és nagyon fontos, hogy jól el tudja tartani az ember. Egy haverom ajánlotta a babakocsik.hu oldalt. Mondta, hogy ott nagyon jó minőségű babakocsikat árulnak, és ők is onnan szerezték a sajátjukat. Megmutattam az oldalt a feleségemnek. Ő pedig keservesen felsóhajtott:

  • Óh, ezek gyönyörűszépek! De biztos nagyon drágák is! – mondta a képeket elnézve.
  • Gyöngyöm! Te csak válassz egyet, a pénzzel ne törődj! – erősködtem.

Ő megvonta a vállát, majd kiválasztott egy szép, designos sport babakocsit. Nem is került sokba, és a szállítás is ingyenes volt. Könnyen átalakítható a kupola és a háttamla is. A gyártó garanciát is vállal a termékre.

Rábólintottam, majd megrendeltük. Igazán mutatós darab, és biztos voltam benne, hogy ez majd sokáig jó lesz. Egészen hamar, pár nap alatt kihozták, aminek nagyon örültem, hiszen kíváncsi voltam, hogy mégis milyen lesz maga a babakocsi. A feleségemmel együtt állítottuk össze, akármit is mondjanak mások, meghitt pillanat volt. Szeretem, mikor együtt csinálunk dolgokat. Az elkészült használati tárgy pedig valami csodálatos volt. Persze, lehet hogy csak én látom annak, és más azt mondaná, ez csak egy egyszerű babakocsi, de ez az első dolog amit megvettünk a kicsinek, és ez nekem fontos. Persze, a haverok ezért kinevetnének, de én mégis úgy gondolom, hogy aki apa, az tudja miről beszélek.

A babakocsi egyébként nagyon puha és jó anyagból készült. Kipróbáltuk a videóban bemutatott állításokat és azt kell, hogy mondjam, hogy le a kalappal, tényleg nagyon egyszerű kezelni, és még a feleségemnek is megy. Pedig ez nagy szó! Ő nagyon szerencsétlen az ilyesmibe. De majd belejön! Muszáj lesz neki megtanulni mindent.

Az új babakocsi még anyósomnak is tetszett! Pedig nagyon kritikus az öreglány! Ő az a minden lében kanál, aki még a legapróbb-cseprőbb dolgokba is beleköt. Viszont a babakocsinál megdöbbent:

  • Nem rossz, Béla! Nem néztem volna ki belőled, hogy ilyen szépet veszel! Már magadra ne vedd!
  • A Bori is segített kiválasztani.
  • Na mindjárt gondoltam. És honnan tudtad megvenni?
  • Anya! – szólt rá a feleségem, mert éppen akkor ő is ott volt.
  • Akciós volt kérem. Egyébként pedig van pénzem, hiszen dolgozom. – mondtam becsülettel.

Így kell megfelelni a házi sárkányoknak, kérem. Anyóssal sosem leszünk jóba, és nem is baj. De most legalább megmutattam neki, hogy milyen fából faragtak!

Ennyi a sztori, a lényeg az, hogy ne ítélj elsőre, és becsüld meg a munkát! Bizony azért félre kellett tegyek, hogy megvehessem ezt a szép babakocsit, de minden pénzt megért! És csak annyit kellett tennem, hogy kicsit visszafogtam az ivászatot a haverokkal.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.